Начало Събития Събития 2017 White Style 2017
White Style 2017
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 06 Февруари 2017 14:35    Печат

На 27 януари в австрийския курорт Леоганг за единайсти път се проведе зимното слоупстайл състезание White Style, част от календара на FMB World Tour. Двама италианци дойдоха, видяха и победиха.


Торкато Теста, известен още като Тото, спечели короната на White Style през 2017 г. Той не само изпълни някои от най-големите и сложни трикове, но и приземи повечето от тях изключително чисто, което му донесе най-висок резултат от съдиите.  Французинът Симон Паже остана втори, а Нико Шолце от Германия се "приземи" на третото място. 

Както обикновено, часто от програмата беше и състезанието за най-добър трик. И в него най-добре се представи италианец - Диего Каверзаси.

Наред с всичко това имаше и състезание по спускане на сняг, в което най-бърз бе Андреас Колб.

Реклама

За по-добра представа от снежния екшън в Леоганг можете да гледате обобщаващото видео с най-важните моменти:


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 06 Февруари 2017 15:35 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори