Начало Събития Събития 2017 Home Mountain Winter DH | Избрани десет от Мирослав Николов
Home Mountain Winter DH | Избрани десет от Мирослав Николов
Написано от Мирослав Николов    Четвъртък, 26 Януари 2017 12:19    Печат

Още десет снимки, с които ви предаваме избрани моменти от зимното DH състезание, проведено на 21 януари на Витоша. Автор е Мирослав Николов.

Победител на старта или старт на победителя? За Иван Колев важат и двете!

Всички обичаме дълбокия сняг, но велосипедът е може би най-неподходящото средство за каране в него. :)

Реклама

Дали знаменцето на този състезател е израз на патриотизъм, или служи като сигнализация за изравяне от някоя дълбока преспа?

Когато главата казва направо, но гумите имат собствено мнение...

А пък тук точно лицето казва повече от хиляди думи!


Някой май си е позволявал дори да прави трикове...


Тези и допълнителни снимки от същия автор можете да разгледате в следния албум в Галерията на МТБ-БГ: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/home-mountain-winter-dh-miroslav-nikolov.


Ако желаете ваши снимки от това или което и да е друго МТБ събитие да бъдат публикувани в поредицата фотоистории "Избрани десет", свържете се с нас на info@mtb-bg.com или използвайте някой от начините, описани тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 26 Януари 2017 13:42 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори