Начало Събития Събития 2017 Български ендуро серии 2017 - календар
Български ендуро серии 2017 - календар
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 20 Декември 2016 16:07    Печат

Вече са обявени датите за ендуро състезанията през 2017 година! Броят на кръговете ще нарасне с още един спрямо изминалия сезон, т.е. ще имаме цели шест кръга.

Новият домакин в дисциплината ще бъде Петрич. Спокойно, доколкото имаме информация, "летище Конгур" няма да е част от състезанието, но повечето други интересни пътеки над града ще са, включително и по-голямата част от строящото се в момента ново трасе за спускане.

Реклама

Сезонът ще започне в края на месец април. По традиция първият старт ще е в Търново, следват Витоша, Банско, Пампорово, Петрич и на 22 октомври победителите в сериите ще станат ясни в Благоевград.



Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 06 Януари 2017 16:51 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори