Начало Събития Събития 2017 Покана за байк одисея в Гърция
Покана за байк одисея в Гърция
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 23 Октомври 2016 20:49    Печат


Може би заглавието ви звучи като туристическа оферта, но всъщност става дума за многоетапен МТБ маратон в съседна Гърция. Осем дни, от 18 до 25 юни 2017 г., 620 км дължина, 25 000 м изкачване и 57 населени места, през които се минава - може пък наистина да бъде погледнато и като вид туризъм!

През 2017 г. BikeOdyssey ще се проведе за пети път. Има още време до откриване на регистрацията, така че евентуални мераклии от България да помислят и да се запишат. Може би видео-анонсът за състезанието би провокирал такива размисли:

А ако ви се гледа още видео, в сайта на организаторите има и клипове за всеки от етапите през 2016 г.

Като споменахме сайт, там ще намерите доста информация за събитието, включително на английски език: http://www.bikeodyssey.gr/en/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 06 Януари 2017 16:52 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори