Начало Събития Събития 2016 Байкпарк Боровец - последен уикенд за 2016 г.
Байкпарк Боровец - последен уикенд за 2016 г.
Написано от Организаторите    Понеделник, 26 Септември 2016 11:16    Печат


На 1 и 2 октомври закриваме байкпарк сезона с два последни дни каране по трасетата в Боровец. Заповядайте да изтъркаме грайфери и накладки за последно!

Прогнозата е за слънчево и топло време и през двата дни, така че ни очаква поредният силен, летен уикенд, въпреки че от астрономична гледна точка си е баш есен.

След двата дни каране, в неделя, 17:50, се чакаме на долна станция на лифт Ситняково, за да се качим всички заедно за едно последно масово влакче по Need For Speed!!!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 26 Септември 2016 11:32 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори