Начало Събития Събития 2016 Велорали Ябланица - 27 август 2016
Велорали Ябланица - 27 август 2016
Написано от Организаторите    Сряда, 20 Юли 2016 05:09    Печат

Здравейте, приятели! Каним ви на Велорали Ябланица - състезание по планинско колоездене в стил крос-кънтри, което цели да разкрие сред любителите на този спорт нови тракове и маршрути, които към момента не се радват на особено голяма популярност, а същевременно предлагат изобилие от страхотни гледки и забележителности по пътя си.Състезанието се организира за първа година и уникалното за него е, че в организирането му помагат ученици от община Ябланица в желанието си да натрупат нови умения и знания и да допринесат за развитието и популяризирането на родния си край. Те ще са хората, които ще поддържат за вас фейсбук събитието и страницата, а в самия ден на състезанието ще се погрижат за доброто ви настроение… ще разберете скоро как точно. :)

В състезанието могат да вземат участие всички любители на планинското колоездене на възраст на/над 14 години.

Маршрутът е кръгов, като мястото на старта и финала е площада в град Ябланица. 

Трасето е с дължина около 35 км и е с ниска до средна степен на трудност, като дава възможност на по-опитните колоездачи да развият висока скорост, а за по-начинаещите теренът е идеален за навлизане в планинското колоездене.

Такса за участие: 10 лв.
*Заплаща се на място в деня на състезанието.

Изисква се предварителна регистрация до 25 август 2016 г., 23:59 ч. Скоро ще бъде публикуван линк, на който ще можете да се регистрирате.

Програма:

08:30 - 09:45 - Получаване на състезателни номера и заплащане на такси.
10:00 - Старт на състезанието
15:00 - Награждаване

За повече подробности, GPS track на трасето, форма за регистрация и др. следете постовете във Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/1652446518408800/.

За контакт с организаторите:
Пишете ни съобщение чрез фейсбук страницата ни: www.facebook.com/mtbyablanitsa
+359 886 453 845 (Йоана Славова)
+359 884 050 179 (Юлиян Йорданов)
+359 888 755 745 (Васил Христов)
+359 885 604 642 (Иво Иванов)

https://web.facebook.com/events/1652446518408800/


Add this to your website

Коментари

avatar rush
0
 
 
Живо здраво и привет на всички! Много искам да отида на събитието, но не знам как да се придвижа от София до Ябланица. Влакове до там няма, автобусите не са в удобно време. Ако има някой с кола, моля да ми пише за да се групираме и да делнем бензина. Благодаря предварително : )
avatar admin
0
 
 
Напиши това в темата във форума: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=184591
или във Facebook събитието.
И на двете места шансът някой да ти помогне е по-голям. :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 06 Август 2016 09:59 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори