Начало Събития Събития 2016 Приятелски вело-уикенд с Biking Tours - 2-3 юли 2016
Приятелски вело-уикенд с Biking Tours - 2-3 юли 2016
Написано от Организаторите    Неделя, 19 Юни 2016 20:57    Печат

Двудневен велопоход с маршрут Стрелча - х."Бунтовна" - Стрелча
Целта е да се съберем, да покараме и позабавляваме, както и да дадем някои ценни съвети за това как да караме безопасно по технични пътеки.


Програма

Ден 1, 02.07.16 г. Стрелча - х."Бунтовна"
10:00 ч. среща на площада в гр.Стрелча 

Когато всички пристигнат, потегляме с леко изкачване, което върви по черен път, достигайки с.Кръстевич и оттам 9 км по широк живописен черен път (право нагоре) да достигнем до хижата. Ако има време и желаещи, ще направим една пътека. Достигайки хижата, ще се установим за нощувка и ще се отдадем на заслужена почивка. 
За този ден дължината на прехода е 20 км,  3-4 часа. 
Денивелацията е положителна! :):)
На няколко места има вода.

Ден 2, 03.07.16 г. х."Бунтовна" - Стрелча
След като закусим, ще тръгнем източно от хижата в посока гр.Стрелча. Ще се насладим на красиви гледки към вр.Богдан и други върхове от величествената Стара планина. Ще караме по продължителни и приятни спускания към гр. Стрелча. Там при желание ще отделим време за разходка и обяд. И който иска, следобед може да направим няколкочасов минерален басейн.

За този ден карането е около 15-20 км, с очаквана продължителност 4-6 часа. Теренът е изключително разнообразен и приятен, дори при лоши метеорологични условия не е проблем да се кара.

Организационна такса за събитието е Приятелска - 20 лв. - и включва: нощувка в х."Бунтовна", водач/и, застраховка ''Злополука'', съпътстващ транспорт по маршрута за багаж, екипировка и други.

Храна трябва сами да си подсигурим, на хижата не предлагат такава.

Всеки желаещ е добре дошъл, само изпращайте мейл за потвърждение, за да имаме предвид местата за нощувка!

Записването става само на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на тел. 0888881245 - Нено Делирадев.
Краен срок за записване 30.06.16 г.

https://web.facebook.com/events/1754269478118786/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 19 Юни 2016 23:13 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори