Начало Събития Събития 2015 24-часов маратон по планинско колоездене - класиране
24-часов маратон по планинско колоездене - класиране
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 06 Септември 2015 19:16    Печат

Най-ревностните почитатели на събитието сигурно са следили резултатите онлайн почти в реално време (нямам представа дали и доколко е работела системата за оповестяването им, тъй като интернет свързаността край Мътеница не е от най-добрите), но сега окончателното класиране вече е качено в сайта на Крива спица, откъдето го копирам и тук. Когато се наспя и посъвзема, очаквайте и репортаж - без много снимки, но вероятно с много емоции...


http://kriva.org/bg/Класиране_2015


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 10 Септември 2015 16:12 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори