Начало Събития Събития 2015 Girls Go Bike - двудневен женски байк лагер в Пампорово
Girls Go Bike - двудневен женски байк лагер в Пампорово
Написано от Организаторите    Петък, 07 Август 2015 11:42    Печат

Велопарк Пампорово и Wild Berries канят всички дами, желаещи да се пробват или да напреднат в карането на планински велосипед, на двудневен байк лагер в края на месец август.


Здравейте приятели! :)

Имаме удоволствието да ви поканим на двудневен женски байк уикенд във Велопарк Пампорово от 28 до 30 август. В него могат да се включат всички желаещи млади и не толкова млади дами, които искат да опитат нещо ново или да затвърдят своите умения по едни от най-добрите трасета за планинско колоездене в България.

Всички, които се включат в Girls Go Bike, ще могат да почерпят опит и да натрупат нови знания от една от най-добрите родни състезателки по спускане и носителка на множество титли и медали – Ани Томева от Свободно Измерение - Златица, както и от момчетата от отбора на Riders United!

Girls Go Bike уикендът е насочен както към тези, които искат да изпробват нещо ново, така и към тези, които имат опит, но искат да потренират, да станат по-добри и да получат полезни съвети и насоки от истински професионалисти. Участничките в лагера ще бъдат разделени на няколко групи в зависимост от нивото и способностите, като с всяка група ще се работи индивидуално с цел постигане на максимално добри резултати.

Партньор на събитието е хотел Орловец*****, откъдето са ни подготвили много изгодни пакети за настаняване с включени лифт карти и наем на колело за тези, които не разполагат със собствен велосипед. Промоционалните оферти за настаняване можете да видите тук - http://pamporovo.bike/bg/offers/girls-go-bike-promo-oferti-za-nastanyavane-74, а хубавото е, че покрай вас вашите половинки и придружители също ще могат да се възползват от тях. :)

Всеки, който иска да се запише за участие в Girls Go Bike, може да го направи на и-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , като е необходимо да изпрати две имена и телефон за връзка най-късно до 27 август. За всякакви допълнителни въпроси също можете да използвате посочения и-мейл адрес. 

Поздрави от нас и ще се видим по трасетата! 

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА
Петък 28.08
Пристигане в Пампорово и настаняване
Събота 29.08
9:00-11:00 – Пристигане в Пампорово и настаняване
11:30 – Среща и запознаване на плац Студенец
12:00 – Взимане на колела и екипирова
12:30 – Загряване и тренировка
13:00 – Начало на обучителния лагер по трасетата в парка
Неделя 30.08
8:00 – Закуска
9:00 – Взимане на колела и екипировка + разгрявка
9:30 – Начало на втори ден по избрани трасета във Велопарк Пампорово

* Програмата е съобразена с предложения пакет в хотел Орловец и ползването на „Флекси“ лифт карта за двата дни от лагера съответно от 13:00 до 16:30 в събота и от 9:30 до 13:00 в неделя. 
** Всяка участничка в лагера може да ползва допълнителна нощувка в петък вечер (28.08) на същата цена и според избрания пакет може да използва две целодневни „Флекси“ лифт карти. Придружителите се настаняват на същия пакет.

https://www.facebook.com/events/140605599610217/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 07 Август 2015 12:05 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори