Начало Събития Събития 2014 Витоша DOWNHILL 2014 - на 11 октомври
Витоша DOWNHILL 2014 - на 11 октомври
Написано от Организаторите    Събота, 20 Септември 2014 15:50    Печат

София става домакин на първото в България безплатно състезание по планинско спускане с велосипед


По случай 80-тата годишнина на природен парк ‘‘Витоша“ и кандидатурата на София за Европейска столица на спорта 2017 г. ‘‘Левъл Севън“ организира безплатно състезание по планинско спускане с велосипед (DownHill) в кв. Драгалевци, София.

Стартираме на 11.10.2014г. Подготвили сме ви незабравим уикенд, много адреналин и технически подбрани трасета, които ще са предизвикателство не само за състезателите, но и за всички присъстващи.

Трасетата са познати на онези от вас, които вече са се спускали с велосипед на Витоша. А сега е страхотен шанс и за всички, които не са.

Спускането с велосипед е екстремен и изключително интересен спорт. Публиката ще има шанс да се докосне до него и да изпита част от адреналина на състезателите. Всичко това, съчетано с приятната атмосфера на планината, се превръща в страхотен начин да прекарате уикенда.

Състезателите ще са разпределени по възрастови групи, а класирането ще е индивидуално. За победителите сме подготвили специални изненади.

Същевременно, отново на 11.10.2014 г. на хижа ‘‘Алеко‘‘, като част от събитието, ще се проведат BMX демонстрации. За любителите на екстремните преживявания сме организирали и планинско бягане, ще има стена за катерене и въжен парк.

Ден по-рано, на 10.10.14 г., ще можете да се регистрирате на място в кв. Драгалевци, да получите състезателен номер и да обходите трасето.

Поканете всичките си приятели и елате заедно да подкрепим кандидатурата на София за Европейска столица на спорта 2017 г. Нека покажем на всички, че столицата ни предлага големи възможности да спортуваме и да сме в отлична форма. Заповядайте да отпразнуваме и 80 годишнината на неостаряващия природен парк ‘‘Витоша“.

Е, надяваме се, че вече имате план за 10 и 11 Октомври. Яхвайте велосипедите и елате да спортуваме и да се забавляваме заедно.

За предварителна регистрация http://level7.bg/vitosha-downhill-2014/

Страница във Facebook: https://www.facebook.com/events/826868554024790/


Add this to your website

Коментари

avatar 9teen8t9
-1
 
 
Жалко че датата се застъпва с айвиошоуто по случай 102 години ВВС и най-вероятно интереса ще е слаб.
Успех на всички участници.
avatar halfdone
0
 
 
Е да, добре, че не се застъпва и със Стройко 2000, че тогава щяха да са само организаторите.
avatar hellstorm
0
 
 
Всъщност това не е първото безплатно състезние по спускане в България, както го рекламират навсякъде. Не е хубаво хората да се подвеждат. :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 29 Септември 2014 14:45 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори