Начало Събития Събития 2014 24-часов маратон по планинско колоездене 2014 - резултати
24-часов маратон по планинско колоездене 2014 - резултати
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 07 Септември 2014 19:29    Печат

За всички, които не успяха да следят на живо едно от най-трудните издания на 24-часовия маратон, ето ги резултатите, заснети непосредствено след обявяване на финала:


За всички обрати, перипетии и трудности, които съпровождаха събитието тази година, ще можете да прочетете съвсем скоро в нашия репортаж.


Add this to your website

Коментари

avatar edinmilion
+2
 
 
22:22 каране, евала! Винаги в тройката, а тази година номер едно! :-D
avatar annni
0
 
 
Евала и от мен, направо засрами щафетите :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 07 Септември 2014 20:46 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори