Начало Събития Събития 2014 Два велопохода по Трансродопския маршрут през есента на 2014 г.
Два велопохода по Трансродопския маршрут през есента на 2014 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 19 Август 2014 15:57    Печат

В средата на месец юли МТБ-БГ публикува информация за Трансродопски велотур №2, която повдигна доста въпроси. Те се дължат основно на наша грешка, тъй като публикувахме информацията, без да се свържем с организаторите за допълнителни разяснения, а се оказа, че има нужда от такива. Най-логичният въпрос е: ако това ще е №2, то кога ще е №1? Сега вече имаме отговор и на него, и на всички останали неясноти.

Добрата новина е, че обявеното от нас събитие не е единственото - наистина има и велотур №1, който ще се проведе през септември, а през октомври са датите за следващия, който ще е и по различен маршрут.

Септемврийският велотур ще се проведе от 19 до 22 септември по маршрут Стойките - Момчиловци - Вишнево – Баните - Главатарци – Кърджали. Подробностите за него можете да намерите тук:
http://newthraciangold.eu/cmspage.php?id=249&lng=bg

Месец по-късно, от 15 до 19 октомври можете отново да покарате в Източните Родопи по кръгов маршрут с начало и край в гр. Кърджали.  Именно подробностите за този втори тур вече сме публикували, но не пречи да ги видите отново тук:
http://newthraciangold.eu/cmspage.php?id=192&lng=bg

И в двата случая за повече информация и записвания можете да пишете на mihaela_kircheva (at) abv.bg


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 19 Август 2014 19:50 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори