Начало Събития Събития 2014 Whip It Contest - Пампорово 2014 - 24 август
Whip It Contest - Пампорово 2014 - 24 август
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 19 Август 2014 06:28    Печат

След финалите на 4Х Pro Tour в събота и след като се преброят оцелелите от партито, което се подготвя след това в Пампорово, за неделя Concept Creative организират още едно състезание в минималистичен, но интересен формат. То ще е за най-добър уип (whip - трик, който е показан на снимката в плаката) и правилата са съвсем прости. Ето я информацията от организаторите:


Всеки, който мисли, че има какво да покаже, може да се включи  Регистрацията за участие започва в 11:00 ч на плац Студенец. Входна такса 20 лева, а победителят получава цялата събрана сума от вход! Очакваме ви! :)))

Както виждате, това увеличава с още една причините да изберете Пампорово за идния уикенд, а ако искате да се комбинирате с някого за транспорт, можете да използвате този Гугъл документ:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ahc92v5dO6hQdDQ5UG9UTS1mblVycndvWFU5MHRLbGc&usp=drive_web#gid=0


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 19 Август 2014 15:23 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори