Начало Събития Събития 2014 The Road To Nowhere 2014 - резултати
The Road To Nowhere 2014 - резултати
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 29 Юли 2014 10:21    Печат

По традиция в края на юли около Банско се проведе велоралито Път за никъде, организирано за осма поредна година от Джеймс Хюс и неговите приятели от MTB Bansko. През 2014 г. имаше промени във формата и насочеността на събитието, но те не доведоха до по-слаб интерес - тъкмо обратното, по думите на организаторите това е било най-силното издание до момента, поне от гл.т. на брой участници.


Ето как изглежда класирането:

Общо класиране:  GC TRtN 2014

Жени: W TRtN 2014

Юноши младша възраст (до 16 г.): MY TRtN 2014

Юноши старша възраст (17-18): MJ TRtN 2014

Мъже до 23 г.: U23 TRtN 2014

Мъже елит: ME TRtN 2014

Мъже 30+: MM TRtN 2014

Ветерни (40+): MV TRtN 2014

Супер ветерани: SV TRtN 2014


Add this to your website

Коментари

avatar s1m3on
0
 
 
М красота, първи ден 11-ти, втори ден 9-ти и крайното класиране 11-то място.
Супер всичко беше много яко!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 29 Юли 2014 11:00 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори