Начало Събития Събития 2014 Резултати от състезанието по спускане в Бургас
Резултати от състезанието по спускане в Бургас
Написано от Организаторите    Понеделник, 14 Юли 2014 18:03    Печат

На 13 юли в Бургас се проведе морско състезание по спускане по местното трасе над кв. Меден Рудник. Организатори бяха местният клуб Shore Invaders. Ето как изглеждат първите места в класирането:


Пълни резултати, включително и от квалификациите, можете да видите тук: https://drive.google.com/folderview?id=0B3uG0x7rdKKUOHAxb015MXU2QXM&usp=sharing

Коментари, снимки и отзиви можете да прочетете най-вече във Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/1498650223700102/1505678222997302/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 15 Юли 2014 00:02 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори