Начало Събития Събития 2014 Дуатлон Бухово на 13 юли 2014 г.
Дуатлон Бухово на 13 юли 2014 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 07 Юли 2014 17:32    Печат


Напоследък състезанията от типа дуатлон, включващи колоездене и бягане, са все по-често явление в календара. Дали това е така, защото колоездачите започнаха да участват и в състезания по бягане, или обратното, колоездачите се запалиха по бягането, защото се появиха такива прояви - това е въпрос малко като този за кокошката и яйцето. Важното е, че за хората, които обичат да правят и двете, подобни събития има все повече и повече. Най-новото такова, за което получихме информация, ще се проведе на 13 юли съвсем близо до София - по склоновете на Стара планина над кв. Бухово - район, който е много добре познат на планинските колоездачи в столицата заради маршрутите там, включително и изкачването до вр. Мургаш.

За начало, можете да гледате видеоанонса за събитието:

След това, ако ви интересуват подробностите, най-лесно ще ги намерите на адрес: http://duathlons.trailseries.bg/

Както ще видите там, състезанието е организирано от RunBG.NET и е ново предизвикателство, което ще точки и за RunBG Trail Series. Стартът е в 08:00 часа, а дистанциите за двете дисциплини са както следва: 5км бягане - 24км колоездене - 5км бягане. Като терен можете да очаквате черни пътища и пътеки по южните склонове на Стара Планина, в подножието на вр. Мургаш.

Таксата за участие е 30 лв., а регистрацията става единствено онлайн, така че още веднъж ви насочваме към страницата с подробна информация, която трябва да прегледате внимателно, ако решите да участвате: http://duathlons.trailseries.bg/.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 07 Юли 2014 18:25 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори