Начало Събития Събития 2014 The Road To Nowhere 2014 - 26-27 юли
The Road To Nowhere 2014 - 26-27 юли
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Четвъртък, 03 Юли 2014 11:42    Печат


През тази година организаторите на събитието са решили да променят значително формата и насочеността му.

От една страна, те искат да предоставят възможност на всеки, дори и на по-начинаещи, да опитат какво ето планинското колоездене. Не си представяйте разходка в парка обаче - маршрутът за първия ден, който включва ХС каране, е доста дълъг и макар общото изкачване да не е убийствено, хората с по-бавно темпо вероятно ще се нуждаят от цял ден, за да преминат 55-те километра в околностите на Банско и Разлог. По този начин домакините се надяват да привлекат отново и по-запалените и опитни колоездачи, макар че състезателният елемент тази година няма да е силно застъпен. По трасето ще има все пак контролни точки, подкрепителни пунктове и засичане на време.

Детайли за маршрута в събота, 26 юли, можете да видите тук:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=cnoizankftjgihrn&authkey=E0C69481E5C31D87D2F2D80E40F01B8C0AF7B424B7924E07

Вторият ден пък е насочен към тези, които обичат повече да се спускат, и на практика ще наподобява ендуро състезание с 4 етапа, в които ще се засича време, и свободно каране между тях. Трасето за неделя, 27 юли, можете да видите тук:
http://bansko-mtb.com/en/wp-content/uploads/2009/08/the_flying_scotsman_map.pdf

Основните изисквания към участниците са да имат каска и застраховка, а стартовата такса е в размер на 15 лв.

Както обикновено, за тях са предвидени и доста оферти за настаняване в луксозни хотели на занижени цени - подробности за тях можете да видите в сайта на събитието, както и във Facebook страницата му:

http://bansko-mtb.com/en/2014/04/details-of-trtn-2014/

https://www.facebook.com/pages/The-Road-to-Nowhere-MTB-Rally/249477618415585


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 03 Юли 2014 11:58 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори