Начало Събития Събития 2014 Празник на Еленския Балкан - Изкачване на Чумерна - 5-6 юли 2014
Празник на Еленския Балкан - Изкачване на Чумерна - 5-6 юли 2014
Написано от Организаторите    Неделя, 29 Юни 2014 21:51    Печат

Наближиха датите на още едно традиционно събитие - изкачването на Чумерна по повод празника на Еленския Балкан.

Тази година има една съществена разлика. Поради това, че асфалтираха прохода Елена – Твърдица, изкачването в събота е по асфалт, само около 1 км е черен път. Дължината на изкачването е около 24 км. Спускането към с. Мийковци в неделя е по същата екстремна пътека с дължина около 9 км. Ношувката в хижа Чумерна  е 10 лв. В хижата  има скара, бира, безалкохолни напитки и сладки. За останалите подробности вижте плаката:Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 29 Юни 2014 22:03 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори