Начало Събития Събития 2014 Тренировъчен лагер с Жорди Баго - 28-29 юни 2014 г., Боровец
Тренировъчен лагер с Жорди Баго - 28-29 юни 2014 г., Боровец
Написано от Организаторите    Понеделник, 23 Юни 2014 17:39    Печат


Bike House, заедно с професионалния състезател Жорди Баго, Ви канят на тренировъчен Downhill лагер на 28-29.06.2014 (събота и неделя) в байкпарк Боровец.

Многократен участник на световната купа по спускане, Жорди ще предаде своите практически умения на всички, които се запишат. Тренировъчният лагер е част от лагерите, които Jordi Bago и Cedric Gracia организират в цяла Европа. Местата са ограничени - 20 човека. Лагерът ще се раздели в два дни. Всеки ден максимум от 10 човека. Изберете своя по-удобен ден - събота или неделя. 
Таксата за участие е 80 лв./ден. Срещу нея ще получите: незаменими съвети и практически тренировки от Жорди (чиято кариера започва през 1996 г.), тренировъчно джърси, безплатна лифт карта, осигурена от "Байк парк Боровец", участие в професионално заснет видеоклип, който ще се разпространява както в български сайтове за екстремни спортове, така и в медии с международен статут (Испания, Германия, Тайван и др.). Изненади и материали от Bike House, O'Neal, Fire Eye, Lezyne, Rotor bikes. Няма възрастово ограничение.

Формата за регистрация можете да намерите тук:
http://bike-house.biz/news/14/p-span-st ... 0px-p.html


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 23 Юни 2014 18:03 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори