Начало Събития Събития 2014 Състезание по спускане в Бургас на 13 юли
Състезание по спускане в Бургас на 13 юли
Написано от Организаторите    Петък, 13 Юни 2014 06:04    Печат

Местният клуб по планинско колоездене, освен планираното за 15 юни Dirt Jump състезание, подготвят и надпревара по спускане на местното трасе до кв. Меден Рудник месец по-късно. Ето предварителната информация, която ни изпратиха организаторите:


Клуб по планинско колоездене „ШОР ИНВЕЙДЪРС-Бургас” организира на 13.07.2014 г. състезание по планинско колоездене в дисциплината СПУСКАНЕ.

- Състезанието ще се проведе в гр. Бургас, кв. Меден рудник, под телевизионната кула в местността Шилото.

- Поканени са състезатели от над 15 клуба в страната.

- Направена е организация за извозване на състезателите до старта на трасето.

Състезанието ще се проведе в следните категории:

Деца - до 9 г.
Деца - от 10 г. до 14 г.
Юноши -от 15 г. до 17 г.
Мъже - от 18 г. до 30 г.
Мъже - над 30 г.
Жени


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 13 Юни 2014 06:28 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори