Начало Събития Събития 2014 Обиколка на Витоша 2014 - класиране
Обиколка на Витоша 2014 - класиране
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 14 Юни 2014 16:11    Печат

Вече изобщо не е изненадващо да напишем, че Обиколката на Витоша за пореден път подобри рекорди. С нов маршрут за 2014 г., организаторите решиха да направят достъпа до състезанието още по-широк, в резултат на което за участие се записаха над 1200 човека - нечувано число за българско състезание!


След повече или по-малко часове по пътеките и пътищата, обикалящи Витоша, челните места в класирането изглеждат по следния начин:

Мъже

1.Христин Ангелов  4:31:40
2.Уоутър Клепе 4:33:12
3.Фьодор Драголов 4:41:58

Жени

1.Христина Козарева  5:26:35
2.Анелия Карагьозян  5:29:06
3.Veronika Cseh  5:33:29

Пълното класиране търсете в сайта на състезанието: http://www.vitosha100km.bg

За коментари следете темата в нашия форум: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=156380


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 19 Юни 2014 10:21 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори