Начало Събития Събития 2014 Ram Bikes в Enduro Warriors Challenge vol.2 - репортаж на Георги Даскалов
Ram Bikes в Enduro Warriors Challenge vol.2 - репортаж на Георги Даскалов
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 12 Юни 2014 07:17    Печат


Без съмнение, ако в състезанието по ендуро в Ксилифор имаше отборно класиране, тимът на Ram Bikes щеше да го оглави. Даже по-точно би било да се каже двата отбора, защото единият e този със спонсорираните състезатели, а другият със служители на фирмата, но и в двата случая класирането им е доста добро. Ако сте погледнали резултатите, едва ли има нужда да припомням, че Иван Колев спечели състезанието с безупречно каране, а Боби Крумов остана трети. Цветомир Георгиев и Антон Настев също са в топ 10 със седмо и осмо място.

Повече подробности за представянето на Ram Bikes в състезанието можете да прочетете в техния сайт. Репортажът е на Георги Даскалов и освен традиционните хубави снимки, в него ще намерите и сбита информация за условията и хода на състезанието, която е добре дошла, при положени че репортажът на МТБ-БГ по ред причини този път ще се забави доста, за което се извиняваме.

И така, Enduro Warriors Challenge vol.2 през погледа на Ram Bikes и Георги Даскалов:

http://www.ram-bikes.com/ram-bikes-team-enduro-warriors-challenge-2014/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 12 Юни 2014 09:12 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори