Начало Събития Събития 2014 Последно! Премиерата на Won't Back Down е отложена за 26 юни!
Последно! Премиерата на Won't Back Down е отложена за 26 юни!
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Петък, 13 Юни 2014 17:17    Печат

Поради независещи от организаторите причини това е второто изместване на премиерата на филма на Стийв Пийт – Won’t Back Down. И така, окончателната дата е 26 юни - ще се видим там!

Един от най-нашумелите MTB филми в последните години – Won’t Back Down, разказващ за живота и кариерата на легендарния Стийв Пийт, ще бъде излъчен за първи път в България. Елате на 26 юни от 21:00 ч в One More Кино, за да го гледаме заедно. Вход свободен!

Ако сте решили да дойдете с велосипед, не се притеснявайте - ще има осигурен безплатен охраняем велопаркинг!

ВАЖНО:

Внасянето на напитки, закупени извън територията на киното, няма се допуска.

Всеки, който пристигне с велосипед, ще бъде помолен да го остави на специално подготвените за това места.

Линк към събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/886749241342099/

Припомняме ви, че интервю със Стив Пийт, в което си говорим и за този филм, можете да прочетете тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/interview/2707-interview-2014-steve-peat


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 13 Юни 2014 18:35 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори