Начало Събития Събития 2014 Ram Bikes в Gabrovo Challenge City DH vol.3
Ram Bikes в Gabrovo Challenge City DH vol.3
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 21 Май 2014 12:24    Печат


Първото състезание по спускане за 2014 г.  (като изключим зимния дуел) показа, че отборът на Ram Bikes все така е един от най-силните в страната. И тримата представители на тима влязоха в топ 10, като Мартин Бочуков се качи и на подиума, заемайки третото място само на секунда след победителя. Карачите от Ram Factory Team също караха много стабилно. Повече подробности за представянето на отбора и страхотни снимки на Георги Даскалов можете да видите в сайта на Ram Bikes:

http://www.ram-bikes.com/gabrovo-challenge-city-dh-2014/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 21 Май 2014 13:03 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори