Начало Събития Събития 2014 Предизвикателство 100+
Предизвикателство 100+
Написано от Организаторите    Събота, 17 Май 2014 10:15    Печат

Варненският велоклуб Устрем организира на 24 май едно ново събитие, със спортна насоченост, но без да е състезание. Вижте повече подробности в следващите редове:


Събитие
Спортно събитие без състезателен характер. Насочено към хора, които могат да изминат поне 80 км през пресечен терен с удоволствие и биха искали да изпитат физическите си качества и съобразителност/ориентиране.

Трасе
Пази се в тайна. Следва линията Варна-Кранево-Осеново-Куманово-Долище-Николаевка-Доброглед-Варна. Дължината е около 120 км разнообразен терен с минимални участъци по асфалт, караем на 99,9% - няколко препятствия по терена. 

Ориентиране
Всеки ще получи ГПС следа и карта-схема с описание на маршрута. Маркировка ще има само на някои места. Останалото е въпрос на интерпретация на картата или следене на основната група. 

Контролните пунктове 
Броят им остава в тайна, но ще има 3 подкрепителни в отдалечени точки. 

Общи
Разрешено и препоръчително е карането в група. При неподходящи условия си запазваме правото да променим трасето, съобразно обстановката. Участници, пристигнали при контролния пост след зададеното време, не участват в класирането, а такива пристигнали след "метлата", от съображения за сигурност ще бъдат помолени да се придвижат по най-краткия път до изходната точка. 

Такса
7лв.
Записалите се на 100+ предизвикателство получават отстъпка от таксата за участие в Устрем велофест (седмицата след това събитие). 

Записване
Във Facebook страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/1423496034583738/

Информация
0878 734371
0899 636681


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 17 Май 2014 10:40 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори