Начало Събития Събития 2014 Велофест Пловдив 2014
Велофест Пловдив 2014
Написано от Крива спица    Събота, 10 Май 2014 10:23    Печат

И тази година велоклуб "Крива спица" ще ни зарадва с най-големия велопразник на Пловдив - Велофест Пловдив 2014 - всички велофенове, бъдещи и настоящи, да заградят датите 17 и 18 май 2014.


4-тото издание на Велофеста ще заложи на станалите вече традиция вело активности, а новото тази година е, че Велофестът участва в кампанията "До работа с колело" - национална инциатива за насърчаване на използването на велосипед за транспорт до работното място, организирана в партньорство с Велоеволюция, Велоклуб "Устрем" - Варна, Клуб на любителите колоездачи - Бургас и с подкрепата на ПроКредит Банк. Повече информация за кампанията и регистрация на www.velobg.org/biketowork

Програмата на Велофест Пловдив започва от 11:00 в събота, 17 май, от Братската могила с масово велошествие по улиците на града. След финала на шествието, от 12:30 в Дома на науката и техниката ще бъдат прожектирани документални филми на велотематика. Прожекцията ще бъде напълно безплатна и ще бъде организиран охраняем велопаркинг на терасата на киното. След кратка обедна пауза вечерната програма на феста продължава с отворени уроци по планинско колоездене на "Велопарк Пловдив" от 17:00, и вечерна велоразходка по тепетата на града от 19:00 часа. Неделният ден ще бъде отреден за досег с природата, с планинско колоездене по маршрут подходящ за начинаещи любители на велосипеда и природата. 

Повече информация и подробна програма на Велофест Пловдив във фейсбук - https://www.facebook.com/VelofestPlovdiv/Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 10 Май 2014 10:55 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори