Начало Събития Събития 2014 Байк Ден - ОТМЕНЕНО!!!
Байк Ден - ОТМЕНЕНО!!!
Написано от Организаторите    Четвъртък, 15 Май 2014 08:31    Печат

Заради прогноза за лошо време събитието е отмененено!


Спортен Клуб "ГРАВИТИ" & The Bike Club представят:

Байк Ден | 17.05 | Начало: 10:00 ч. | Toчната локация ще бъде обявена до няколко дни!

Три от най-дейните български организации, занимаващи се с популяризиране и развитие на различни дисциплини в планинското колоездене, обединяват сили, за да ви представят едно събитие отдадено изцяло на вело културата. Байк денят цели да популяризира колоезденето като средство за спортуване, здравословен начин на живот и начин за предвижване в градска среда. Събитието ще събере на едно място както обикновени хора от различни възрастови групи, така и някои от най-добрите български колоездачи от различните дисциплини. Проявата ще създаде благоприятна среда за обмен на информация и опит между различните участници, както и ще предостави възможността на всички желаещи да се включат в някоя от следните прояви:

- Демонстрации на Big Air Bag:

- Демонстрации по Байктраял от Спортен клуб „Байктраял София“

- Състезание за най-високо оли (Bunny hop)

- Безплатни уроци за подрастващи и начинаещи в различните дисциплини от планинското колоездене, благодарение на Спортен Клуб "ГРАВИТИ"

Събитието се организира с подкрепата на: 
THULE / CRAFT / CROSS


Страница на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/621385591269986/

Полезни връзки:

Спортен Клуб "ГРАВИТИ"
http://gravity-bike.com/
http://www.facebook.com/sportclubGRAVITY

Спортен клуб „Байктраял София“
http://btsofia.com/
http://www.facebook.com/pages/BT-Sofia-team/273961062737621

The Bike Club
http://www.facebook.com/thebikeclub


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 15 Май 2014 16:27 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори