Начало Събития Събития 2014 Състезание по Dirt Jump в София на 11 май 2014 г.
Състезание по Dirt Jump в София на 11 май 2014 г.
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Понеделник, 28 Април 2014 15:21    Печат

Важно! Датата е променена, защото 10 май е работен ден - състезанието ще е на 11 май!

Днес научихме интересна новина. Съобщи ни я Мариян Щерянов, един отдавнашен Dirt Jump кадър, с когото отдавна не сме се виждали, но ето, че сега той ни зарадва със следното: намерение за организиране на състезание по скокове в София на 11 май, в Борисовата градина.


Програма

9:00 - 12:00 ч- записване и тренировки
13:00 ч - разпределяне на карачите в групи и начало на състезанието
16:00 ч - награждаване

Такса за участие - 10 лв

Ще има и награди - парични, купи, медали и още нещо (изненада).

Това е, което знаем до момента - сами виждате, че цялото събитие е повече приятелско, по-малко официално, но ако ги умеете тия неща във въздуха, покажете какво можете, а ако ви се гледа нещо интересно, заповядайте!

Следете и страницата на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/700809199975227/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 04 Май 2014 10:52 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори