Начало Събития Събития 2014 КолелоТУ 4.0 - ОТЛОЖЕНО!!!
КолелоТУ 4.0 - ОТЛОЖЕНО!!!
Написано от Организаторите    Понеделник, 12 Май 2014 06:29    Печат

В последния момент стана ясно, че събитието ще трябва да се проведе на друга дата. Очаквайте подробности!


За четвърта поредна година любителите велосипедисти ще могат да се включат във велосъстезанието „КолелоТУ” в София. Надпреварата е организирана от Студентски съвет към Техническия университет и е подкрепена от Столична община. Събитието, което е част от проекта „Зелен месец”, ще се проведе на 13 май от 13:00 до 18:00 часа в Южния парк. Участниците ще бъдат разделени в две категории - мъже и жени, като ще трябва да преодолеят предварително зададен маршрут. Стартът е масов и ще се засичат времена. Трасето е със смесен характер, като съдържа както крос-кънтри елементи, така и по-тежък „all mountain” етап. Първите трима мъже и първите три дами ще получат награди.

Идеята на организаторите отново е да стимулират „зеленото” мислене у хората. Интересът към събитието расте все повече и всяка следваща година обединява около себе си все повече последователи. Целта на „КолелоТУ 4.0”, както и на предишните му издания, е да стимулира спорта на открито, като акцентира върху този лесен, екологичен и полезен за здравето начин за придвижване - колоезденето.

Повече информация можете да намерите в страницата на състезанието във Facebook: https://www.facebook.com/pages/КолелоТУ/447339685342267

Галерия със снимки от миналогодишното издание можете да видите тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/kolelotu-2013.


Add this to your website

Коментари

avatar jackxxx
0
 
 
Всичко хубаво, ама защо им трябва да го правят във вторник... Дано все пак се съберат хора.
avatar vas69
0
 
 
Ооо събират се доста хора. Само не мога да разбера от колко часа е?
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 12 Май 2014 17:13 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори