Начало Събития Събития 2014 Важно! Нови дати за 4X Pro Tour - Pamporovo 2014!!!
Важно! Нови дати за 4X Pro Tour - Pamporovo 2014!!!
Написано от Concept Creative    Четвъртък, 24 Април 2014 22:26    Печат

Pamporovo 4X Pro Tour ще се проведе на различни от първоначално насрочените дати.

Причината за това е, че беше решено кръгът в Пампорово да бъде и официалния голям финал на световните серии, което гарантира едно още по-силно събитие с много засилено присъствие на професионални състезатели!

Новите дати са 22-24 Август!!!


На място в Пампорово ще пристигнат звезди от световната байк сцена и ще покажат на какво са способни на родна земя... с две думи очаква ни нещо огромно, което не е за изпускане!!!

За нас е огромна чест да бъдем организатори на кръг 4X Pro Tour и то на големия финал на сериите! Изключително много се радваме, че ще се запознаем лично с хора като Томас Славик, Скот Бюмонт и Крис Робъртс и ще имаме възможността да им представим страната ни в най-добра светлина.

В средата на май месец тук ще пристигнат Томас и Крис, за да бъдат консултанти по подготовката на състезателното трасе и превръщането му в нещо наистина голямо и готово да приеме събитие от подобен ранг.

Наградният фонд, подготвен за победителите, надхвърля 11 000 лева, което не се е случвало до този момент в страната ни и се надяваме за в бъдеще да бъде все по-често срещано явление.

Очаквайте съвсем скоро повече информация и старт на предварителните записвания, а ако имате въпроси или искате да се включите в състезанието, не се колебайте да се свържете с нас тук.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 24 Април 2014 22:36 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори