Начало Събития Събития 2014 Where The Trail Ends - премиерна прожекция
Where The Trail Ends - премиерна прожекция
Написано от Организаторите    Сряда, 23 Април 2014 09:57    Печат

Отдавна не е имало прожекция на байк филм, но ето, че на 29 април ще можем да гледаме едно много популярно заглавие в Дома на киното, благодарение на нашите приятели от сп. 360°.


На 29 април (вторник) от 19 ч в Дом на киното–София ще можете да видите първата прожекция за България на колоездачния филм "Където пътеката свършва" / Where the Trail Ends, 2013.

Прожекцията е част от инициативата на 360 outdoor mag и Дом на киното "360° Кино".

"Където пътеката свършва" (Where the Trail Ends) е филм на Red Bull, в който участват световни топ фрийрайд планински колоездачи, търсещи най-добрите места за каране. Това е един от най-амбициозните филми за планинско колоездене, излизали досега, заснет по някои от най-отдалечените кътчета на планетата. Колоездачна експедиция, която не прилича на никоя друга досега. Прожекцията на "Където пътеката свършва" на 29 април ще бъде премиерна за България!

Продължителност: 97 мин.
Режисьор: Джереми Грант
Заснет в Аржентина, Канада, Китай, Непал, САЩ
Колоездачи: Darren Berrecloth, James Doerfling, Andreu Lacondeguy и др.
Билети: 6/8 лв.

Анонс:

www.360mag.bg
www.facebook.com/360mag
https://www.facebook.com/events/612509348832628/


Add this to your website

Коментари

avatar stanev
0
 
 
Не че нещо, ама са малко закъсняли с "премиерата"...има няма с година. Филма го има на много места online като тук: [url]http://ffilms.org/where-the-trail-ends-2013/[/url]

Или да излъчват такива филми навреме, или да не си губят времето. Който е искал да го гледа го е направил много пъти вече.
avatar admin
+1
 
 
Прав си, но аз лично винаги бих предпочел да го гледам на голям екран и с удоволствие ще посетя прожекцията. :)
avatar mentalhead
0
 
 
Много, много закъсняла реакция. Всъщност с година и половина! Да не говорим, че Дом на киното далеч не е най-доброто място където да се гледа HD филм. Да беше в някое от модерните кина, където ако не друго поне да се размажеш от качеството на картината. Не ме разбирайте погрешно, аз винаги ще предпочитам чара на малкото кино пред съвременните кина в МОЛ, но когато ни се предлага филм, който е излязъл преди година и половина и сме гледали по няколко пъти, то само нещо наистина специално би ме накарало, мен лично, да отида да си купя билет, за да го гледам.
Иначе, ако някой все пак случайно не е гледал филма, то несъмнено трябва да го направи, защото филмът безусловно си заслужава.
avatar presley_scott
0
 
 
Закъснели са да,аз даже току-що го изгледах,уникален е филма! Но въпреки това бих го гледал и на кино ,защото това за мен си е живо преживяване.
Гледах го тук http://putlocker.bz/watch-where-the-trail-ends-online-free-putlocker.html не е най-високо качество,но все пак е добро!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 23 Април 2014 10:36 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори