Начало Събития Събития 2014 Gabrovo Challenge City DH vol.3 - подробности
Gabrovo Challenge City DH vol.3 - подробности
Написано от Concept Creative    Вторник, 15 Април 2014 16:29    Печат

Организаторите обявиха първите подробности за състезанието по градско спускане в Габрово. Можете да се запознаете с тях по-долу.


За всички фенове на силните емоции - имаме удоволствието да ви съобщим, че на 18 май 2014 година в Габрово ще се проведе третото издание на единственото до този момент състезание по даунхил в градски условия.

Зрелищната надпревара се провежда като част от традиционния карнавал на Хумора и сатирата в Габрово и се очаква да предизвика огромен интерес сред състезатели и публика. Ако и вие искате да станете част от едно от най-интересните състезания това лято, е време да отбележете с кръгче датата в календара си и да се подготвите за много силни емоции и добро настрoение!

Трасето за състезанието тази година ще бъде разнообразено и освен с множеството стълби, ще може да се похвали с доста интересни елементи, като страховити дропове, големи скокове, виражи и други. Финалът отново ще бъде на серията от стълби при Летният театър, който се намира в самия център на града.

Програма:

Събота 17-ти май

14:00-18:00 – Оглед на трасето без колела

16:00 -18:00 Регистрация на място

Неделя 18-ти май

8:00 – 10:00 - Регистрация на място

8:30 – 11:30 – Тренировки

12:00-14:00 – Квалификации

14:30 – 16:00 – Финали

16:30 – Награждаване

  • Регистрацията на място ще бъде във финалната зона на трасето (площад Чардафон, зад Централнен градски площад)

Категории:

Мъже 17+

Юноши 15-16

Жени 15+

След квалификациите напред на финалите продължават, както следва:

  • 80% от мъжете
  • 80% от юношите
  • 100% от жените

Ако искате и вие да бъдете част от събитието, не се колебайте да се свържете с нас тук.


Add this to your website

Коментари

avatar johnny waker waker
0
 
 
Здравейте искам да попитам твърдаци ще има ли ?
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 15 Април 2014 17:22 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори