Начало Събития Събития 2014 Байк за Чепън 2014 - 27 април
Байк за Чепън 2014 - 27 април
Написано от Организаторите    Петък, 11 Април 2014 16:09    Печат

Както може би сте забелязали в календара, на 27 април ни очаква третото издание на приятното състезание край Драгоман, в което участниците покоряват местната Чепън планина. Организаторите вече обявиха подробностите за събитието, така че бързаме да ви ги съобщим.


Седмица преди официалното откриване на фестивала за отговорен начин на живот "Зелени дни",  Община ДрагоманБААТ, магазини Стената и партньори организират за трети път международното вело състезание "Байк за Чепън", част от календара на Българския колоездачен съюз.

Байк за Чепън 2014 не е просто велосъстезание, а среща на активните хора със зелено прогресивно мислене, любители и приятели на планината.

Датата на събитието е 27 април (неделя) – един чудесен повод да посетите Чепън планина, едно малко известно, но много красиво и близко до София място.

Мястото на срещата е  гр. Драгоман, площада пред Общината, а началният час е 8:30 ч. , стартът на велосъстезанието е в 10:00 ч.

Велосъстезание в 3 категории - трасе 21 км., трасе 42 км., както и състезание за деца:

- Първа старша категория - 42 км, +/-1200 м денивелация, изминаване на цялото трасе под формата на осморка с начало и край – гр. Драгоман;

Втора старша категория - 21.3 км, +/-660 м денивелация, изминаване на половината трасе – лявата част на осморката с начало и край – гр. Драгоман;

Детско състезание - площада пред Общината,  гр. Драгоман, организирано от Адвентура и съобразено с нивото на малчуганите;

Условия за участие в байк състезанието:

- Пълният регламент на състезанието можете да изтеглите от - ТУК.

- Такса за участие: 10 лв , може да бъде заплатена в магазини  СТЕНАТА  или по-банков път  на Одисея-ИН ООД , IBAN : BG85UNCR70001519675133, BIC: UNCRBGSF , Банка: Уникредит Булбанк. Основание за плащане - Такса Байк за Чепън

- Таксата на място е 15 лв .

За най-младите колоездачи, участниците в "Детско състезание", участието е безплатно.

Контролните пунктове ще бъдат обявени на място!

Осигурен е награден фонд от СТЕНАТА и нашите партньори!

Повече информация -  www.zelenidni.com и www.facebook.com/Bike4Chepan


Тази година за състезанието ще имате възможност да наемете планински велосипеди RAM HT 1, осигурени от Compass Bikes.

Цената на велосипед с предварителна заявка е 20.00 лв., а на място 25.00 лв.

За резервации и повече информация пишете на

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или се обадете на 0876 242 845.

За контакт Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , +359 88 495 6666 , +359 2 418 3068, +359 2 989 0538


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 11 Април 2014 18:07 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори