Начало Събития Събития 2014 Цирк Елуаз също ще се включи в BTSF Urban Games 2014
Цирк Елуаз също ще се включи в BTSF Urban Games 2014
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 11 Април 2014 06:54    Печат

Още една причина в събота да се разходите из центъра на София и да подкрепите момчетата от клуб Байктраял София,  които ще демонстрират умения в нещо средно между състезание и каране с приятели (всъщност в траяла тези две неща винаги са били едно и също).

Та да се върнем на причината - освен че планираното събитие е интересно само по себе си, почти по случайност стана така, че то ще стане още по-интересно, защото в него ще участват и чужди траял-колоездачи и то не кои да е, а артистите от цирк Елуаз!


Предполагам, че сте чували рекламата за гостуването на тази френска циркова трупа, партньор на Цирк дю солей, която ще изнесе представления на 12 и 13 април в НДК. Може би още не е късно да си закупите билети за шоуто. Повече подробности за спектакъла им в България можете да видите тук: http://sme.bg/bg/concerts/291/cirque-loize-id-2-predstavleniya.

Това, което може би не сте чули обаче, е че представлението няма да включва само класически циркови номера, а и модерното шоу iD. То е уникална смесица от акробатични номера, екстремни спортове, хип-хоп и брейкденс, чрез които всеки може да разкрие своята индивидуалност. Ефектната мултимедия с рисувани сгради и графити представлява нещо като анимиран град, в който се развива действието в спектакъла.


Та точно артистите в това шоу в събота, 12 април, ще "разцъкат" заедно с момчетата от BTSF, което е добре дошло и ще направи градските траял игри още по-интересни. Затова не ги пропускайте! Забавлението започва пред билетния център на НДК от 12:00 ч и продължава през Народния театър до Паметника на съветската армия.

Подробностите можете да си припомните тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/events-2014/2722-events-bg-2014-btsf-urban-games-2014

Подгряващия видеоклип можете да гледате тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/video/2727-video-2014-btsf-urban-games-2014-trailer


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 11 Април 2014 07:20 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори