Начало Събития Събития 2014 BTSF Urban Games 2014 - 12 април, София
BTSF Urban Games 2014 - 12 април, София
Написано от Организаторите    Четвъртък, 03 Април 2014 20:18    Печат

BTSF Urban Games 2014 е най-дългоочакванoто състезание/демонстрация по байктраял за 2014 година в България. Градските игри ще се проведат на 12 април с начален час 12:00 пред Билетния център на НДК.


Правилата на състезанието са прости:

Обикалят се различни емблематични за българския байктраял места в София - НДК, Паметникът на Съветската Армия, градината зад Царския Дворец, Народният театър - на всички места се правят трикове и импровизирани трасета, състезания по най-високо оли, дълъг гап и всичко зрелищно, което ще грабне вниманието на всеки минувач. А за да се стимулира креативността и мотивацията на участниците, най-трудни и зрелищни изпълнения ще получават парични и предметни награди, веднага, на място!

Който е надъхан и успее да си пречупи страха, получава награда, слава и величие. Също така ще бъде направен опит да бъдат подобрени два национални рекорда – по скок на височина и скок на дължина. Ще бъдат поощрявани всички. Ще има игри с публиката и случайните минувачи, награди ще получават и всички дошли с колелата си. Все пак събитието има за цел да промотира колоезденето в градска среда като оптимален начин за предвижване и спорт както сред възрастните, така и сред младите хора.

За по-удобно споделяне на цялата информация, снимки и клипове oт събитието на едно място, организаторите ще ползват hashtag - #BTSFUrbanGames.

Програма:
12:00 – 13:15. Начало на BTSF Urban Games 2014 пред Билетния център на НДК
13:30 – 15:00 Преместване на BTSF Urban Games 2014 пред Народния театър и Царския дворец.
15:15 – 16:45 Каране пред Паметника на Съветската Армия и финал на събитието.
*Финалът ще бъде пред скейт уредите на изхода на метрото

BTSF Urban Games 2014 се организира с подкрепата на: 
Дъвки LOTTE Xylitol
Shark-Energy Drink Bulgaria
Allmountain
Vbox7.com
Gong.bg

За повече подробности следете страницата на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1413625315564186/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 03 Април 2014 21:26 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори