Начало Събития Събития 2014 Каране с практически съвети 2014, част 1 - 5 април, Герман
Каране с практически съвети 2014, част 1 - 5 април, Герман
Написано от Нашата група    Четвъртък, 27 Март 2014 20:16    Печат

С топлите пролетни дни настъпи времето за първото за 2014 г. Каране с практически съвети. Както знаете, то е насочено както към начинаещи, така и към средно напреднали, а и към съвсем можещи, които винаги могат да помогнат с демонстрация на добра техника и съвети към по-неуверените. Изобщо, всеки е добре дошъл! Тъй като маршрутът над Герман от есента на 2013 г. се оказа много подходящ, ще открием обученията за 2014 г. пак там, на 5 април. Следват подробностите.


Здравейте, приятели!

Нашата група и MTB-BG.com ви канят на първото за тази година Каране с практически съвети!

Датата на събитието е 05.04.2014 година!

При евентуална неблагоприятна прогноза за времето,събитието ще се отложи за следващия ден!

Оново инструктор за нас ще бъде Любомир Ботушаров и помощници, мястото на срещата ни или СТАРТ - Финалната точка, отново ще е площадът на с. Герман

Начален час: 09:00 ч, в който започва теоретичната лекция (между 30 мин и 1 час), след това отиваме да караме.

Маршрутът накратко: Изкачваме се от с. Герман през Германския манастир, до военното поделение. Оттам следва спускане към стената на язовира.
В крайната част на маршрута ще има допълнителна опция групата да се раздели на две, като желаещите да продължат обучението, но на по-интересен терен с преодоляване на серпентини, ще продължат с инструкторите, а останалата част, които биха желали да се приберат, ще бъдат придружени от представители на организаторите до Старт/Финалната точка.

Карането ще е цял ден, подгответе си достатъчно храна и вода (в селото, разбира се, има магазини). Ако сте решили да дойдете на самоход, подсигурете си осветление и светлоотразителна жилетка!

Освен доброто си настроение, трябва да вземете и:

  • Каска - Задължително!
  • Ръкавици - Задължително!
  • Допълнителна екипировка (наколенки, налакътници и т.н.) е силно препоръчителна. Все още е влажно, сред листата винаги може да се намери камък, който да ви изненада. 
  • Топли дрехи!
    Често ще спираме по маршрута за дълго време, на места - и на сянка, така че не можете да разчитате, че карането ще ви държи топли!
  • Храна и вода - както споменахме по-горе. Преценете според личните си нужди.
  • Осветление и светлоотразителна жилетка - ако ще се прибирате на самоход към София

За допълнителна информация, прегледайте сайта ни, намерете ни в социалните мрежи и питайте тук! Също така следете каналите за информация (най-вече темата във форума), защото може да има промени или допълнителна информация! 

Заповядайте да направим заедно уикенда по-вълнуващ и различен!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 27 Март 2014 20:36 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори