Събития

Пътеките на Кападокия 2018 | 18-26 май

News image

През 2018 планираме две посещения на Кападокия с колело - в периодите 18 - 26 Май и 12 - 20 Октомври. Посочените подробности са валидни за месец май, но съдържанието на програмата е аналогично с това за месец октомври. Всички описани по-долу карания са кръгови - започват и завършват в Гьореме - основния туристически център на Кападокия. Каранията са със средно ниво на трудност - черни пътища за изкачване към високите части на платото и технични пътеки за спускане низ каньоните. Специален гост на карането през май ще бъде Любомир Ботушаров от www.mtb-bg.com, което ще ни позволи да комбинираме каранията със заучаване и прилагане на някои основни техники за катерене и спускане по технични ...

Събития 2018 г. | Байкария | Вторник, 20 Февруари 2018

Още...

Mega Enduro Mountain Hill се завръща!

News image

Има много хора, които обичат това състезание, и за тях новините са повече от добри! В края на юни и началото на юли 2018 г. отново ще бъде даден масов старт от Беклемето по дългото и уморително трасе чак до гр. Троян, където ще има палатки, скара, музика и добро настроение....

Събития 2018 г. | Организаторите | Неделя, 18 Февруари 2018

Още...

Вело Царево - спортен календар за 2018 г.

News image

Клуб „Вело Царево“ избраха интересен начин да споделят спортния си календар с нас - директно с видеоклипове (едното всъщност е запис от радиопредаване, само че качен в YouTube). Не може да се отрече, че такъв формат е удобен, така че ето я информацията:...

Събития 2018 г. | Любомир Ботушаров | Четвъртък, 15 Февруари 2018

Още...

Световни ендуро серии - календар за 2018 и 2019 г. и други новости

News image

Първите подробности за календара на Световните ендуро серии през 2018 г. ви съобщихме още през лятото на 2017, но сега е време да си припомним датите и местата, защото първият старт в Чили е само след един месец. Освен това организаторите вече обявиха и календара за 2019 г., заедно с още няколко интересни новости!...

Събития 2018 г. | Любомир Ботушаров | Сряда, 14 Февруари 2018

Още...

Ботевград също влиза в Българските даунхил серии

News image

Здравейте, приятели! :) С радост ви съобщаваме една чудесна новина - имаме още една потвърдена дата и нова локация в календара на даунхил сериите за 2018 г. и това е 18-19 август - Ботевград!...

Събития 2018 г. | Организаторите | Понеделник, 12 Февруари 2018

Още...

Banff Centre Mountain Film Festival World Tour '18 София | 21-22 февруари

News image

Banff Centre Mountain Film Festival World Tour отново идва в България. За пета поредна година българската публика ще стане част от Световната обиколка на най-големия и един от най-престижните планински кинофестивали в ...

Събития 2018 г. | Организаторите | Сряда, 7 Февруари 2018

Още...

Пътеките на Ла Палма 2018

News image

И пак на Ла Палма! Преди да отидем за пръв път, не вярвах, че ще потретим…Това е един от Канарските острови, наричан от местните „La isla bonita” (красивият остров). Успяхме да се убедим в това при двете ни вече пътувания на острова през 2016 и 2017 г. Спокойствието, топлия климат, дивата и разнообразна природа, гостоприемните, усмихнати хора,вкусна и свежа кухня го правят истински рай, където искаш да се върнеш пак и ...

Събития 2018 г. | Байкария | Вторник, 6 Февруари 2018

Още...

Спици и бодли 2018 | 12 май

News image

Третото издание на състезанието по планинско колоездене и щафетно бягане „Спици и бодли“ ще се проведе на 12 май 2018 г. Старт/финалът отново е в Казанлък, откъдето трасето продължава в полите (а после и в по-високите части) на Стара ...

Събития 2018 г. | Организаторите | Вторник, 6 Февруари 2018

Още...

Madeira Enduro Vibes 2018 - ендуро тур на остров Мадейра

News image

Избягайте от зимата за една седмица уникално каране на о-в Мадейра, Португалия, превърнал се в една от най-популярните и интересни дестинации за ендуро и даунхил ваканции!

Събития 2018 г. | Организаторите | Събота, 27 Януари 2018

Още...

Планински маратон Сливен 2018 | 20 май

News image

Поредното събитие, за което получихме информация наскоро и добавяме в календара на МТБ-БГ, ще се проведе в Сливен и ще включва бягане и планинско колоездене.

Събития 2018 г. | Организаторите | Сряда, 24 Януари 2018

Още...

Повече в: Събития 2017 г., Събития 2017 г., Събития в България, Събития в чужбина, Събития 2018 г., Събития 2015 г., Събития 2016 г.

Mini DH Sliven 2014 vol.1 - 6 април
Написано от Организаторите    Вторник, 18 Февруари 2014 12:17    Печат

На 6 април в Сливен ще се проведе първият кръг по мини-спускане в града. Припомняме ви, че миналата година там се проведоха две такива състезания - едно пролетно и едно есенно. Вероятно и през 2014 г. ще е така. Ето ги подробностите за пролетното издание, което ще е едно от първите състезания в календара. Състезанието е насочено към деца и младежи до 18 г.

СК по Триатлон гр. Сливен, Champion Racing Team и Община Сливен имат удоволствието да ви поканят на 
първи кръг от ежегодната надпревара Mini DH Сливен - момчета и момичета до 18 години. За голямата награда на Сливен!

Състезанието ще се проведе на 06.04.2014 г., неделя, в гр. Сливен, местността Кръстова чешма, в близост до спортна зала "Асеновец", ул. "17 Януари", зад общинските гаражи!

Състезателите ще бъдат разпределени в пет възрастови категории:
1. до 10 г. родени не по-рано от 2004 година!
2. 11 - 12 г. родени не по-рано от 2002 година!
3. 13 - 14 г. родени не по-рано от 2000 година!
4. 15 - 16 г. родени не по-рано от 1998 година!
5. 17 - 18 г. родени не по-рано от 1996 година!

До старта на трасето за състезателите е осигурен транспорт за три тренировъчни спускания и два състезателни манша!
Наградният фонд е от парични и предметни награди, като за голямата награда ще се сборуват резултатите и от двете състезания за настоящата година.
Таксата за участие е 20 лв., като за заплатилите по банков път до 03.04.2014 и потвърдили по e-mail, в нея са включени храна и напитки за състезателите!
Банковата сметка за превеждане на таксите е:
BG29RZBB91551003296449
СК по Триатлон гр. Сливен.
В основанието за плащане посочвайте името на участника!

За желаещите да пътуват до Сливен в събота ще бъдат възможни хотелски резервации на преференциални цени в двойна стая (20 лева на легло) с включена закуска и затворен паркинг, като това ще е възможно само след предварителен банков превод (според броя легла и такса участие)!

Програма:

8.00 - 9.30 Регистрация на място
9.30 Откриване на състезанието
10.00 свободни тренировки
12.30 старт на първи манш
15.00 старт на втори манш
17.30 награждаване и закриване на първи кръг от състезанието.

Желаещите да участват е необходимо да заявят своята резервация на e-mail адрес:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. до 03.04.2014г.! След това регистрацията се затваря поради квотния принцип за брой на състезателите! За информация относно възможностите за участие след посочената дата и свободни места ще бъде публикувана информация във facebook профила на „СК ПО Триатлон Сливен” и страницата Sport club triathlon Sliven!
Организаторите си запазват правото на промени в графика и часовете, обявени в програмата, като ако има такива, ще бъдат своевременно обявени!
Необходими за регистрацията са трите имена, години, град, отбор (ако има такъв) и име на родителя, който ще ви придружава! Декларацията, в която да е вписана и рождената ви дата, ще получите обратно от нас, след като се регистрирате! Ще я има и като прикачен файл тук във форума! Ако ви придружава друг пълнолетен, а не родител, трябва да носите нотариално заверена декларацията (която ще изпратим) за освобождаване от отговорност с подпис на родителя ви!
В деня на състезанието, преди да си получи стартовия номер, всеки състезател трябва да удостовери възрастта си с официален документ!

Пожелаваме успех на младите състезатели!

Декларация за освобождаване от отговорност


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 18 Февруари 2014 13:25 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори