Начало Събития Събития 2014 Winter Bike Duel vol.4 - ще има пряко излъчване от Mhogoperki
Winter Bike Duel vol.4 - ще има пряко излъчване от Mhogoperki
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 10 Февруари 2014 11:18    Печат

Ако нямате възможност да присъствате на снежното дуал състезание в Пампорово (припомням, че това е неговото четвърто издание, но за пръв път то няма да се проведе на ски-писта, а на трасето за 4Х, което би трябвало да осигури доста по-стабилна основа за скоковете и виражите и доста по-атрактивно каране), имаме за вас чудесна новина - екипът на Mnogoperki вече подготвя излъчване на живо на двата дни с каране - 15 и 16 февруари. Ще можете да гледате излъчването директно в настоящата статия:


А също и на доста други места, от които ви препоръчваме най-вече самия източник - каналът за live stream на Mnogoperki: http://www.twitch.tv/mnogoperki


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 10 Февруари 2014 11:47 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори