Начало Събития Събития 2014 Winter Bike Duel vol.4 | Регистрацията за участие започна!
Winter Bike Duel vol.4 | Регистрацията за участие започна!
Написано от Concept Creative    Сряда, 22 Януари 2014 11:11    Печат


От 14 до 16 февруари в Пампорово ще се проведе четвъртото издание на традиционната снежна байк надпревара - Winter Bike Duel 2014!

Новото тази година е, че към основните 3 категории решихме да добавим още една - Snowscoot / Ski bike, където ще могат да се включат всички практикуващи тези две дисциплини.

Друго интересно нещо тази година е трасето за състезанието, което ще бъде позиционирано върху трасето за форкрос на Вело Парк Пампорово, като още в края на тази седмица се очакват снежни валежи от над 40 см и подготовката и отъпкването ще започнат веднага. Същото трасе ще бъде използвано и за националния шампионат по бордър крос в края на март месец!

Състезанието ще протече на два основни етапа:

- Квалификации - индивидуални спускания за време.

След квалификациите напред продължават ограничен брой хора от всяка категория, в зависимост от броя на записаните в нея, както следва - 16, 32, 64 и т.н. (ПРИМЕР: ако в категория има записани 20 човека, напред продължават 16, ако има записани 40 - продължават 32 и т.н.) Единствено изключение се прави в категорията на жените, където напред ще продължат възможно най-много четен брой участнички.

Времената от квалификационните спускания ще бъдат използвани за формиране на стартовите решетки на втория етап, както следва - най-слабите времена ще бъдат групирани с най-добрите и така ще се оформят стартовите двойки.

- Преки елиминации - стартиране по двойки с директна елиминация.

Във втория етап се стартира по двойки, като който финишира пръв, продължава напред.

Финалите са разделени на няколко етапа - 16-тина финали, 8-мина финали, четвърт финали, малък и голям финал.


Winter Bike Duel vol.4 – Пампорово | Програма

14-16 Февруари 2014

14-ти февруари | Петък
10:00 - 16:00
Оглед на трасето
16:00-19:00
– Регистрация и настаняване | хотел Перелик
22:30
“Welcome” парти | Bar Pampi

15-ти февруари | Събота
9:00 - 12:00 Регистрация и настаняване | хотел Перелик
9:00
- 12:00 – Тренировка
12:00 – 13:00
Обедна почивка
13:00 - 16:00
– Тренировка
17:00 - 19:00
Регистрация и настаняване | хотел Перелик
22:30
“Bike” парти | Bar Pampi

16-ти февруари | Неделя
10:00 - 12:00
– Квалификации за време
13:00
– Финали
16:00
– Церемония по награждаването

Всеки, който иска да се запише за участие, може да го направи тук. Внимавайте, защото таксата за участие на тези, които са се записали по-рано, е по-ниска от таксата за тези, който са се записали по-късно, така че побързайте!
Ето тук можете да видите специалните промо пакети за настаняване на състезателите с предварителна онлайн регистрация, както и на техните придружители.

Малко спомени от миналата година:

Winter Bike Duel vol.3 - Pamporovo 2013 | Official Video from Concept Creative on Vimeo.


Още информация очаквайте съвсем скоро, а ако имате някакви въпроси, на се колебайте да се свържете с нас тук.

Поздрави и до скоро! :)))


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 24 Януари 2014 19:47 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори