Начало Събития Събития 2014 Enduro World Series 2014 - дати и домакини
Enduro World Series 2014 - дати и домакини
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 20 Ноември 2013 10:10    Печат

Няма как, в последните дни информацията гравитира все около дисциплината ендуро. Можем само да се надяваме, че тя е толкова интересна и за вас, колкото е за нас. След като стана ясно, че ендурото вече е регламентирано официално и от UCI, време е да хвърлим поглед към календара на Световните ендуро серии - най-високия засега клас състезания в тази дисциплина.

Както и през 2013 г., в календара са включени 7 събития, но разликата е, че организаторите са се постарали да ги разпръснат в още повече посоки на света. Традиционно силните в дисциплината държави като Франция, Италия и САЩ продължават да осигуряват "гръбнака" от няколко прояви, но наред с това вече има събитие във Великобритания и още едно в Южна Америка.

Повече информация за отделните събития, включително видеопредставяне, ще намерите в сайта на EWS: http://www.enduroworldseries.com/calendar2014/.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 20 Ноември 2013 15:14 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори