Начало Събития Събития 2013 Велорали DRAG Черни връх 2013 - резултати
Велорали DRAG Черни връх 2013 - резултати
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 06 Октомври 2013 22:19    Печат

В събота, 5 октомври, въпреки замръзналото било на Витоша, над 100 души отново атакуваха Черни връх с велосипеди, включвайки се в десетото издание на едноименното велорали, което е и една от най-трудните и престижни еднодневни надпревари в страната ни. По всички свидетелства на участници, които можете да прочетете в темата за състезанието в нашия форум, личи, че заради рязкото застудяване през изминалата седмица, това юбилейно издание е било и своеобразно напомняне за началото през 2004 г., което аз добре си спомням и което тогава също изправи участниците пред почти невиждани в състезание условия.


В следващите редове ще намерите първите места в отделните категории, а след това и връзка към пълното класиране.

Мъже

1. Тодор Ангелов
2. Бойко Танчев
3. Васил Василев

Жени

1. Христина Козарева

Юноши младша възраст

1. Александър Минчев
2. Радостин Йорданов
3. Морети Георгиев

Юноши старша възраст

1. Александър Александров
2. Деян Йорданов
3. Емил Стефанов

Ветерани

1. Фьодор Драголов
2. Илко Илиев
3. Анатолий Георгиев

Отбори

1. Райко Стефанов/Николай Дянков
2. Христо Леков/Емил Кръстев
3. Георги Одрински/Калин Митев

Пълно класиране: http://velorali.com/cherni-vrah-2013.html


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 06 Октомври 2013 22:56 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори