Начало Събития Събития 2013 Европейско първенство по спускане и 4Х - Пампорово 2013 - резултати от спускането
Европейско първенство по спускане и 4Х - Пампорово 2013 - резултати от спускането
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 06 Октомври 2013 21:22    Печат

Днес в Пампорово бяха излъчени и европейските шампиони в дисциплината спускане. Маркус Пекол от Австрия, както и Емелин Раго от Франция очаквано грабнаха първите места в категориите мъже и жени. Франческо Коломбо от Италия бе най-бърз при юношите. Ева Димитрова успя да спечели единственото място за България на подиума, а Росен Ковачев и Мартин Бочуков бяха най-бързите наши участници при мъже и юноши.

Ето ги резултатите, а в най-скоро време очаквайте и репортаж от този трети ден!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 06 Октомври 2013 22:06 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори