Начало Събития Събития 2013 MOVE Week Plovdiv 2013 - 7-13 октомври
MOVE Week Plovdiv 2013 - 7-13 октомври
Написано от Крива спица    Четвъртък, 03 Октомври 2013 18:31    Печат

Нашите приятели от велоклуб "Крива спица" отново ще се включат активно в Европейската седмица на движението и спорта MOVE Week. Те планират цели 4 мероприятия, които могат да бъдат не само приятни, но и полезни за всеки. Вижте подробностите:


Готови ли сте да се раздвижите?

От 7 до 13 октомври ще имате този шанс в рамките на седмицата на движението и спорта - MOVE Week 2013. Този „фестивал“ на спорта се провежда за втора поредна година в България/Пловдив и предлага на любителите на активния начин на живот, а и на по-мързеливите, да вземат участие в безброй активности. В програмата са включени отворени фитнес тренировки, уроци по различни източни бойни изкуства, гимнастика, йога, танци и много други. Всеки ще може да открие по нещо за себе си, без значение дали е малък или голям, дали вече е напреднал или е начинаещ. Пълната програма на MOVE Week може да откриете на www.moveweekbg.info и фейсбук страницата.

По традиция от велоклуб „Крива спица“ подкрепяме инициативи, популяризиращи активния начин на живот, и отново ще вземем участие в седмицата на движението и спорта с няколко велосъбития.

На 8 октомври (вторник) от 17:00 ч. ще бъдем на велопарк „Тракия“ и ще проведем отворено обучение по планинско колоездене. Каним всички, които желаят да се докоснат до планинското колоездене, и то в рамките на града, да заповядат. Единственото условие е изправен велосипед и велокаска. За повече подробности можете да следите събитието във фейсбук страницата ни. Там ще откриете и карта с точното разположение на велопарк „Тракия“.

За тези, които ще се опитат да се оправдаят, че велопарк „Тракия“ им е далеч, на 9 октомври (сряда), отново от 17:00 ч., ще се съберем да покараме, този път на велопарк „Пловдив“. Отново ще има отворени уроци и всеки желаещ да подобри уменията си за управление на велосипед по пресечен терен ще получи инструкции и съвети. Условията са същите – изправен велосипед и велокаска. За повече подробности и карта с точното местоположение на велопарк „Пловдив“ посетете страницата на събитието във фейсбук.

На 12 октомври (събота) от 9:00 ч, каним младите любители на колоезденето от 10 до 18 години да премерят сили в състезание по планинско колоездене. То ще се проведе по алеите в парк „Лаута“, ж.к. Тракия. Участниците ще бъдат разделени в общо 6 възрастови групи, а записването ще става на място – входа на парка от страната на картинг писта Лаута. Може би вече се досещате за задължителните условия за участие? Точно така – добро настроение, изправен велосипед и велокаска. Подробности относно надпреварата ще откриете в страницата на събитието във фейсбук.

И след всички велоуроци и състезателни емоции от изминалата седмица, на 13 октомври (неделя) ви каним малко да се пораздвижим с планинско колоездене. Маршрутът ще бъде в близките Родопи и ще е подходящ за начинаещи. Групата ще се събира на Кукленско шосе при паркинга на Митницата. Бъдете точни – в 9:30 ч. потегляме. Вече знаете условията – изправен велосипед и велокаска. За допълнителна информация следете събитието във фейсбук.

Следете и темата във форума на МТБ-БГ: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=48&t=146951


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 03 Октомври 2013 18:47 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори