Начало Събития Събития 2013 Две състезания бяха обявени за 6 октомври 2013 г.
Две състезания бяха обявени за 6 октомври 2013 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 18 Август 2013 08:43    Печат

Едното от тях е Европейското първенство по планинско колоездене в дисциплините спускане и 4Х, което трябваше да се проведе в началото на месец юли в Сопот, но бе отменено. Скоро след това тръгнаха слухове, че това състезанието може би все пак ще се проведе, като домакинството бъде поето от велопарк Пампорово, а в средата на август тази информация бе официално потвърдена, като новите дати са 3-6 октомври. Ето какво съобщиха организаторите от Concept Creative във Facebook страницата си:

"Здравейте приятели!!! С радост ви съобщаваме, че от 3-ти до 6-ти октомври Velo Park Pamporovo ще бъде домакин на Европейската купа по планинско колоездене за 2013!!! Повече подробности очаквайте съвсем скоро, а до тогава вижте как тече подготовката на продължението на даунхил трасето :))) ---> https://www.facebook.com/photo.php?fbid=522102454523095&set=a.357227684343907.78637.315889031811106&type=1&theater".

 


 

Другото събитие е състезание по крос-кънтри, което ще се проведе в Плевен на 6 октомври. Ето първите подробности за него, очаквайте по-нататък още:

На 06.10.2013 г. в парк „Кайлъка” до гр. Плевен Колоклуб Плевен организира състезание по планинско колоездене в дисциплината ХС.

Състезанието ще се проведе на затворено трасе с дължина 6 км, като в зависимост от възрастовата група ще се правят от 1 до 5 обиколки.

Заповядайте и се запознайте с един нов състезателен район, като се надяваме той да Ви хареса и провеждането на това състезание да стане традиционно.

Очаквайте скоро да бъде публикувана и наредбата за провеждане на състезанието.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 18 Август 2013 11:15 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори