Начало Събития Събития 2013 Търново Downtown - вече е официално!
Търново Downtown - вече е официално!
Написано от Concept Creative    Събота, 01 Юни 2013 20:55    Печат

Какво ще правите на 31-ви август?

Ако все още се чудите, е време да се подгответе за нещо много голямо! Тази година ще покорим един от най-емблематичните родни градове, а именно Велико Търново! Подготвяме ви уникално трасе и още много приятни изненади - не го изпускайте! Допълнителна информация съвсем скоро :)))


Add this to your website

Коментари

avatar pacy4
0
 
 
Това ще е яко за гледане
avatar denisfinal
0
 
 
[b]Кога ще има още информация ? [/b]
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 01 Юни 2013 21:16 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори