Начало Събития Събития 2013 Байк за Чепън 2013 - кратък репортаж
Байк за Чепън 2013 - кратък репортаж
Написано от Организаторите    Вторник, 23 Април 2013 13:52    Печат

Организаторите на "Байк за Чепън" разпратиха до медиите кратък репортаж от състезанието, подкрепен с чудесните снимки на Георги Даскалов от Ram Bikes, които наред с магазини "Стената" бяха сред основните спонсори на проявата. Вижте с няколко изречения основните акценти от събитието край Драгоман:

Байк за Чепън 2013

велосъстезание и празник на Чепън планина

Тази година времето беше на наша страна и още в ранни зори в неделя Чепън планина определено беше правилното място за пролетна среща на зелено.

Близо 60 колоездачи пътуваха заедно за събитието. За тях и за велосипедите им беше осигурен безплатен железопътен превоз до Драгоман.

Стартът на велосъстезанието за двете групи беше даден пред Център „Драгоманско блато”  точно 2 минути след 10 часа.

Тази година броят на участниците беше внушителен - в състезанието се включиха над 100 колоездачи, над два пъти повече от миналата година.  Много хора се присъединиха към идеята „Байк за Чепън” извън регламента - не за време, а за да споделят емоцията от карането в планината.

Имаше и съпътстващи забавления. Страхотното време позволи на най-смелите да изпитат тръпката да полетят в тандем с парапланер над Чепън и Драгоманското блато.  Любителите на планината пък се включиха в пешеходните преходи около Драгоманското блато и изкачването до вр. Петров кръст.

Благодарим на всички, които станаха част от идеята и събитието „Байк за Чепън” - участниците в състезанието, нашите домакини, приятели и партньори.

Вижте повече за състезанието и класиранията, както и репортажи и снимки от района и трасето.

Очакваме ви на фестивала за отговорен начин на живот, екология и устойчив туризъм „Зелени дни”.

Отзиви от участници, снимки, видео и други подробности можете да намерите тук:
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=134624 (тема във форума на МТБ-БГ)
https://www.facebook.com/Bike4Chepan (страница на събитието във Facebook)


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 23 Април 2013 14:34 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори